Banners_duo8

B&W Elektro en Beveiliging is een elektrotechnisch installatiebedrijf, met ruim 10 jaar ervaring in het maken van complete elektro installaties. Wij realiseren uw complete elektro-installatie; ontwerpen, tekenen én installeren (o.a. elektra buiten, verbouw en/of aanbouw, alles geheel volgens de NEN 1010). 

Wij verzorgen aanleg van onder andere: 

Zwak, sterk, en krachtstroom installatie – Centrale antenne installaties – Intercom- en bel installaties – Verlichting – Inbraak-/camerabeveiliging en toegangstechniek. Ook voor elektrotechnische storingen, reparaties of controle van uw huidige elektro-installatie kunt u bij ons terecht.

Blok Elektrotechniek

Licht- en krachtstroominstallaties zijn het hart van uw elektrische installatie, hierover wordt immers uw elektrische energie getransporteerd. Uw installatie bestaat voor een groot deel uit leidingen, draden en kabels die door het hele gebouw hun weg vinden. B&W neemt alle zorg uit handen en zorgt voor complete afhandeling.

Lees verder
Blok Data

Bedrijven hebben een grote behoefte aan snelle en betrouwbare informatie om de bedrijfs-processen optimaal te laten verlopen. De hoeveelheid informatie neemt nog altijd toe en stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit en de snelheid waarmee die informatie wordt overgebracht.

Lees verder
Blok Beveilgingstechniek

Comfortabel wonen is het gevoel van veiligheid. Door een goed doordacht beveiligingssysteem te installeren kan dit gevoel worden geënt op de werkelijkheid. Een goed ontworpen beveiligings-systeem is altijd een combinatie van bouwkundige en elektrotechnische maat-regelen.

Lees verder