Een wezenlijk onderdeel van comfortabel wonen is het gevoel van veiligheid. Door een goed doordacht beveiligingssysteem te installeren kan dit gevoel worden geënt op de werkelijkheid. Een goed op maat ontworpen beveiligingssysteem is altijd een combinatie van bouwkundige en elektrotechnische maatregelen. Het belangrijkste deel is echter het organisatorische deel: een goed slot is waardeloos als het niet op slot zit.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Door de jaren heen hebben wij al velen professionele beveiligingsplannen voor particulieren en bedrijven gemaakt en systemen geplaatst. Dit kunnen kleine systemen zijn met enkele bewegingsmelders en lokale alarmering tot systemen die automatisch roldeuren afschakelen, mistmachines activeren, camerasystemen activeren en meldingen via internet versturen.

Een alarmsysteem op maat!

Wij maken voor elke situatie een systeem op maat. Het liefst krijgen wij een vrijbrief voor het maken van het beste beveiligingsplan, maar ook voor een beperkt budget blijft het een uitdaging om zo efficiënt mogelijk te beveiligen. Wij werken bij voorkeur met het merk Networx. Een merk met al meer dan 30 jaar een uitstekende naam in de beveiligingsbranche: een solide samenwerkingspartner die staat voor kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid.

NetworX

De NetworX is een van de meest gebruiksvriendelijke en betrouwbare systemen in zijn soort bovendien is de NetworX ontwikkeld op basis van de meest recente technologieën, uitvoerige producttesten en strenge kwaliteitcontroles. Al deze aspecten staan borg voor de hoogst mogelijke productkwaliteit en garanderen een betrouwbare werking gedurende lange tijd.

Hoe werkt uw alarmsysteem?

De NetworX detecteer ongewenst bezoek door gebruik te maken van een combinatie van detectoren, deur- en raamcontacten. De detectoren worden op strategische plaatsen (zones) en op een discrete manier in uw woning of bedrijfspand geplaatst. Wanneer iemand ongewenst uw pand binnen tracht te dringen, neemt de detector een verandering in de zone waar en geeft onmiddellijk een alarmsignaal door aan de centrale. Deze zet vervolgens de sirene in werking en/of geeft een alarmmelding door aan een 24 uur bemande Particuliere Alarmcentrale.

Eenvoudig te bedienen

De NetworX alarminstallatie staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Het systeem schakelt u eenvoudig in of uit door middel van het intoetsen van een pincode op het bedieningspaneel. Daarnaast is dit paneel voorzien van meerdere functietoetsen voor de meest gebruikte bedienfuncties. Contactloze bediening kan op 2 manieren. Voor woningen middels de handzame afstandbediening en voor bedrijven middels de proyimity tags, waardoor u perfect kunt registreren wie uw systeem heeft bediend. Eenvoudiger kan niet.

Mooi design

U kunt kiezen uit twee types bedieningspanelen: een LCD of een LED. Het LCD-bedieningspaneel is voorzien van een overzichtelijk display waarop u precies kunt zien wat de status van uw alarmsysteem is en bezit een compleet logboek waarin de laatste 185 handelingen in opgeslagen worden. Het LED-bedieningsdelen is vooral geschikt voor kleine installaties.

De aanleg van de NetworX betekent niet dat uw woning of pand door allerlei apparatuur wordt ontsierd. De zichtbare componenten hebben een discreet en mooi design en passen harmonieus in elk interieur en kunnen ook draadloos worden uitgevoerd.

networx001
nx148lcd