Handig en veilig

U wilt niet iedereen onbeperkt toegang geven tot uw pand of erf. Daarom is een deurintercom erg handig en veilig. U hoeft niet de oprijlaan af te lopen om het hek te openen of naar de voordeur te gaan. De intercom/videofoon kunt u voor een op u handige plaats laten installeren. ‘Nee’ zeggen is een stuk eenvoudiger via een intercom dan wanneer iemand al een voet tussen de deur heeft. U, en niemand anders, bepaalt wie er binnenkomt!

Van eenvoudig tot zeer geavanceerd

Er zijn diverse intercomsystemen. Van een eenvoudige spreek-/luisterverbinding tot een geavanceerd systeem met een kleurencamera en beeldscherm, eventueel uitgebreid met het weergeven van het beeld op uw televisie.

Bedrijfsoplossingen

Ook in een bedrijfsmatige omgeving is het helaas niet verstandig om de deuren open te laten staan. De vriendelijke meneer, die verdwaald lijkt in uw gebouw, kijkt ondertussen waar de inbraakgevoelige punten zijn. Als u wilt weten wie er komt en gaat, is een intercom geen overbodige luxe. Deze is te combineren met apparatuur voor video-opname en een toegangscontrolesysteem. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden!

bel002
bel001