Licht- en krachtstroominstallaties zijn het hart van uw elektrische installatie, hierover wordt immers uw elektrische energie getransporteerd. Uw installatie bestaat voor een groot deel uit leidingen, draden en kabels die door het hele gebouw hun weg vinden.

Het ontwerpen van een veilige en functionele elektrotechnische installatie is het werk van uw elektrotechnisch installateur. Kennis van de (geldende) voorschriften en wetgeving is noodzakelijk om voor u een veilige en functionele elektrotechnische installatie te kunnen realiseren.

Wij verzorgen voor u een functioneel, modern en vooral doordacht installatieplan waarin functionaliteit, gebruiksgemak, veiligheid (ARBO- wet en NEN 3140), duurzaamheid en kwaliteit kernbegrippen zijn.

De installatie word uitgevoerd als zijnde inbouw of opbouw, wij kunnen de uitbreiding van uw installatie uitvoeren in nieuw modern schakelmateriaal, maar ook het bestaande schakelmateriaal kunnen wij desgewenst leveren.

Merken schakelmateriaal :
– JUNG
– PeHa
– Busch & Jeager
– GIRA
– NIKO

Ook in uw meterkast kunnen wij wat voor u betekenen, wilt u elektrisch koken en beschikt u nog niet over krachtstroom, of wilt u gewoon voor uw hobby een krachtstroom aansluiting in de garage. Dan regelt B&W dit graag voor u, wij verzorgen de aanleg van de desgewenste aansluitingen van de meterkast tot bestemming.

Wij komen graag eens bij u langs om u de nodige adviezen te geven, neem contact met ons op, en vraag vrijblijvend een offerte of advies-bezoek aan.

groepenkast001
centraaldoos001
inbouwdoos001
schakelmateriaal002